Mathildedal heittäytyy halloween-tunnelmaan!

Lokakuun tapahtumat. Visit Mathildedal osallistuu Kurpitsaviikoille

 

Tänä vuonna Visit Mathildedal osallistuu Kurpitsaviikoille (10.–23.10.) omalla ohjelmalla.

”Voin olla hassun hauska, voin olla myös pelottava, mutta aina hankala ja nokkela. Mikä olen?” Tule kanssamme kulkemaan läpi kylämme oman kurpitsapalstan – Pumpkin Patch -arvoituskierros 15.–31.10. Jokainen ”kurpitsa” reitillä sisältää arvoituksen. Jännityksen lisäämiseksi reitin voi kulkea iltahämärällä, vaikka taskulampun kanssa. Kierros on omatoiminen ja avoinna vuorokauden ympäri. Reitin kartasta voi lukea QR-koodin, jotta pääsee vastaamaan arvoituksiin ja pystyy osallistumaan arvontaan.

Pumpkin Patch -reitin lisäksi jännitystä elämään voi hakea astumalla Kummitusmuseoon (avoinna 15.–31.10. päivittäin klo 11–18). Kummitusmuseossa pääset tutustumaan paikalliseen Kummituskutojaan ja sen muihin kavereihin. Lisäksi kylämme on koristeltu kurpitsoilla ja variksenpelättimillä! Onnistutko laskemaan kaikki kylää koristavat kurpitsat?

Eikä ohjelma vielä tähän lopu. Ruukin Krouvissa saatat päästä syömään kummitushuoneeseen. Entä uskaltaisitko tanssia luurankojen kanssa? Krouvissa halloween-tanssiaiset pe 21.10. klo 20 alkaen. Myös pe 21.10. voit saapua kuuntelemaan kummitustarinoita Café Mathildedaliin klo 11 ja 13. La 22.10. klo 11-15 maskeerausopiskelijat ovat valmiina tekemään sinulle pienen muodonmuutoksien.

Tämän kaiken kruunaa la 29.10. Mathildan Marinan Halloween-menú (kuva). Menú on saatavilla klo 11-21.

Uskallatko saapua kylään?

Mathildan Marinan Halloween-menu

Ajankohtaista