Kontteja siellä, kontteja täällä... Kontit täydentävät kylämme tarjontaa

Merikontit elämysmajoitus Mathildedalissa

Kontit ovat jälleen saapuneet parantamaan viehättävän ruukkikylämme tarjontaa kesän ajaksi. Tällä kertaa kontteja on siellä täällä pitkin kylää. Lasten kanssa hauska leikki onkin yrittää bongata kaikki kylämme kontit. Vinkkinä kerrottakoon, että kaikki kontit eivät löydykään maan tasalta. 

 

Salon matkailun infokontti

Ensimmäisenä esitellään Salon kaupungin matkailun infokontti, joka löytyy kesä-elokuussa Mathildan Marinan ja vierasvenesataman vierestä. Kontista saat apua pulmatilanteisiin, tietoa lähimatkakohteista ja tietenkin Mathildedalin palveluista. Kontista löytyy kesälehtiä ja koko kaupungin kattava monipuolinen Salo-esite. Esitteitä voi tiedustella sisältä Marinasta kontin ollessa kiinni. Infopiste on avoinna joka päivä 10 - 16.00.

 

K-Market kontti

Matildan kylästä Teijon kyläkauppaan on matkaa n. 5 km, mikä ei autoilevalle ole matka eikä mikään. Mutta jos saavut kyläämme julkisilla tai veneellä, niin peruselintarvikkeiden tilaaminen valmiiksi K-Market Pahkavuoren konttiin alkaa tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta. Tuotteet kannattaa tilata ajoissa edellisenä päivänä, mutta viimeistään klo. 20.00. Tuotteet toimitetaan ma - pe klo.14 - 16. Kontti sijaitsee yläkylällä osoitteessa Hummeltie 2, Mathildedal. 

 

VINO'sti ravintolakontti

VINO`sti bistro on merikonteista rakennettu belgityylinen bistro, joka sijaitsee aivan Matildan kylän sydämessä yläkylällä. VINO´sti Crew suhtautuu suurella sydämellä ja intohimolla hyvään ruokaan ja juomaan. Nauti vaikkapa kontin simpukoita ja lasillinen raikasta Vinho Verdeä tai kuplivaa samppanjaa! VINO´sti bistrosta löytyy niin terassipaikkoja että sisäistumapaikkoja. Kesäinen bistromme avataan lounasaikaan ja se on auki iltaan saakka viikon jokaisena päivänä. Otetaan rennosti, ollaan koko kesä VINO´sti!"

 

Merikontti elämysmajoitus

Merikontti elämysmajoitus on rakennettu keskelle historiallista ruukkitehdasaluetta vanhan kokoonpanohallin katolle. Huoneissa on kaikki mukavuudet: 160 cm leveä parisänky, WC/suihku, seinän kokoinen avattava maisemaikkuna, lämmitys/viilennys. Hotellin aamupala sisältyy myös hintaan. Tutustu tähän erilaiseen, kutkuttavaan ja jopa jännittävään yöpymisvaihtoehtoon!

 

Jan Thai ravintolavaunu

JanThai tuo lähellesi thaimaalaisen ruoan. Ihanat makukombot, värit ja täyttävät annokset sekä Thailand Jungle juice-juomat saa nyt Mathildedalin Keskuspuistosta. Jan Thain ruoka kunnioittaa thaimaalaisen kotiruoan valmistusperinteitä sisältäen eri variaatioita paistetusta riisistä, nuudeleista ja lisukkeista kasviksista lihaan. Se maistuu koko perheelle, myös lapsille!

 

Ajankohtaista