Herkuttelijan Mathildedal


Oletpa valinnut päivän ohjelmaksi mitä tahansa Mathildedalin kattavasta valikoimasta, niin jossain kohtaa nälkä yllättää. Ja silloin onkin aika valita itsellesi sopiva vaihtoehto kylämme maittavista ravintoloista ja kahviloista.

Ravintoloistamme löydät mm. lähiruoasta ja sesongin raaka-aineista valmistettuja ruoka-annoksia. Tarjolla on niin kotimaisia kuin välimerellisiä makuja, kestosuosikkeja; pizzoja ja salaatteja, täytettyjä leipiä unohtamatta.

Voit nauttia herkullisesta ateriasta, raikkaista juomista, suussa sulavista jälkiruoista sekä itsetehdystä jäätelöstä joko meren äärellä, tunnelmallisilla pihoilla, terasseilla tai puutarhassa. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin. Oletko jo maistanut kylän omaa olutta ja kahvia?

Meiltä löydät myös kotiin viemiseksi uunituoreet leivät ja käsintehdyt suklaat.

Isoäiti ja lapsi jäätelöllä Cafe Mathildedalin violeteilla sohvilla, vasemmalla sivulla kirjahylly.

Uunituoreen pullan tuoksu, itsetehdyt kakut ja suolaiset herkut sekä höyryävä pannukahvi houkuttelevat nautiskelemaan. Kesällä tarjolla myös lounasta.

Palvelemme rennosti suurella sydämellä!

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Puinen maistelutarjotin ojennuksessa

Tunnelmaa ja iloista illanviettoa hyvän ruoan ja livemusiikin tahdittamana kylän yhteisessä olohuoneessa. Sisäpihalla aurinkoinen ja suojaisa Beer Garden. Laseissa makuelämyksiä kylältä ja maailmalta. Kyläpaahtimon kahvit kotiin ja tuliaisiksi.

Matildan puistotie 4, 25660 Mathildedal
Marinan merellinen ravintolasali

Palkitun vierasvenesataman ravintolassa kohtaavat ystävällinen
palvelu, herkullinen ruoka ja viihtyisä tunnelma. Terassilla rentoudut
ja nautit upeasta merinäkymästä ja kylmistä juomista. Syö, sauno,
viihdy – jää yöksi ja ihastu! Tervetuloa
viihtymään!

Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal
Pöydällä kaksi annosta, joista toinen kevätkääryleitä ja toinen värikäs thairuoka-annos riisillä. Pöydällä lisäksi punainen raikas smoothie.

Rentoa sporttia ja maukasta street foodia!

Mathildedalin Keskuspuistosta löydät pelien lisäksi street food -auton, jonka tarjonta vaihtelee kausien mukaan. Keskuspuiston kahvila tarjoaa myös virvokkeita ja tietenkin jäätelöä.

Tervetuloa!


 

aamupala

Matildankartanolla tarjoamme tuoretta juurileipää ja lähiruokaa, joka on valmistettu oman herkkuniityn ja puutarhan kasviksista, yrteistä ja marjoista sekä seudun parhaimpien lähituottajien raaka-aineista. Valmistamme myös itse kesäjäätelöä sesongin antimista. Leivomme kaikki makeat tuotteemme paikan päällä käsityönä. 

Nauti aamupalaa, lounasta tai kahvittele Matildankartanon idyllisessä puutarhassa, ihastele herkkuniityn kukkaloistoa ja vietä täydellinen kesäpäivä kanssamme. Myös nelijalkaiset ystävät ovat meille lämpimästi tervetulleita. 

Bremerintie 4, 25660 Mathildedal
Kahvilan valoisa sali

Vanhassa Matildan tunnelmallisessa koulussa herkuttelet oman konditoriamme käsintehdyillä luksus suklailla. PetriS blend -kahvi kruunaa maan kuulut kakkumme. Myös teevalikoima on kattava. Voit nauttia puutarhassamme kevyen lounaan, jonka kanssa tarjoamme talon oman leipomon leipää.

Tullintie 17, 25660 Mathildedal
Ravintolan avoin ulko-ovi ja terassi, esteetön kulku

Loistavia á la carte -annoksia ruukkimiljöössä merimaisemaa ihaillen. Kesäkaudella nälkäisistä huolehtii myös maittava buffet joka päivä.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Jäätelökioski viettelysten vaunu Mathildedalissa

Jäätelökioski kesäisen kylän sydämessä. Tarjoilemme virkistystä ja
viilennystä herkullisen Pappagallo-jäätelön ja virvokkeiden äärellä.
Aukioloajat Viettelysten Vaunu FB/IG sivuilla.

Matildan puistotie 4