panimo pienpanimo olut craft beer Mathildedalin Kyläpanimo logo visitmathildedal.fi

Mathildedalin Kyläpanimo, Olutpuoti ja Panimokierros

Tervetuloa Mathildedalin Kyläpanimolle, jossa voit kokea aitoja makuja ja löytää uusia suosikkeja laajasta olutvalikoimastamme.

Panimon Olutpuodin valikoima vaihtelee sesongin mukaan, joten jokaisella käynnilläsi löydät takuuvarmasti uusia makuelämyksiä. Meiltä löydät myös yli 5,5 % panimomme omat oluet sekä paikallisia juomia, kuten Lepolan ja Hallonmäentilan siiderit.

Mutta meidän Panimomme on paljon enemmän kuin vain paikka josta ostaa olutta. Täällä voit todella uppoutua Kyläpanimon tunnelmaan ja oppia lisää oluen valmistusprosessista. Ryhmille järjestettävät panimokierrokset ovat erityisen suosittuja, sillä saat kurkistaa kulissien taakse ja kuulla mielenkiintoisia tarinoita panimon historiasta.

Olutpuotimme on avoinna kaikille, mutta ryhmille tarjoamme myös mahdollisuuden vierailla aukioloaikojen ulkopuolella. Voit varata ajan panimokierrokselle, yksityiskäynnille tai vaikka kokoustilaksi soittamalla panimollemme numeroon 0503644300.

Älä siis epäröi tulla käymään Olutpuodissamme ja kokea todellinen olutelämys Mathildedalin Kyläpanimolla. Tarkista aukioloaikamme ja tutustu tarkemmin valikoimaamme verkkosivuiltamme www.kylapanimo.fi.

Matildan puistotie 4, 25660 Mathildedal
+358503644300
info@kylapanimo.fi