Eihän yksi päivä riitä – yövy Mathildedalissa


Haluaisitko viettää useamman päivän Mathildedalissa, kierrellä kylässä ja kansallispuistossa, tehdä ostoksia ja kokeilla eri aktiviteetteja? Olet oikeassa, siihen ei yksi päivä riitä. Meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja yöpyjän erilaisiin tarpeisiin.

Voit valita historiaa huokuvan tai modernin majoitusvaihtoehdon, vuokrata oman mökin tai saapua paikalle asuntoautolla. Seikkailuhenkisille löytyy myös laavuja, joissa voi yöpyä. Kesän ja alkusyksyn majoitukset kannattaa varata heti, sillä varauskalenterit täyttyvät vauhdilla.

Hotel Mathildedalin hotellihuone, jossa pedatut sängyt, vihreäkarminen ikkunan ja kukkia ikkunalaudalla.

Hotel Mathildedal on pieni kahdeksan huoneen boutique hotelli. Korkeatasoiset ja rauhalliset huoneet luovat yöpyjille rouhean ylelliset puitteet aidossa ruukkimiljöössä.

Palvelemme rennosti suurella sydämellä!

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Modernin mökin näkymä terassille

Mathildan Marinassa on kuusi modernia, mukavaa ja tyylikästä huonetta 1-3 hengelle. Aamiaisen ja aamusaunan jälkeen päivä ruukkikylän houkutuksissa voi alkaa. Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään!

Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal
Tunnelmallisen hirsimökin tupa

Teijon Luontokeskuksesta voit varata Matildanjärven kämppiä Vaappua ja Lippaa tai paikkasi kansallispuiston matkailuvaunualueella. Kahteen kämppään majoittuu kumpaankin 6 henkeä ja matkailuvaunualueella on 19 paikkaa. Tervetuloa yöpymään Teijon kansallispuistoon!

Matildajärventie 84, 25660 Mathildedal
Matri House

Avautuu kesällä 2023.

Matildan Puistotie 6, 25660 Mathildedal
Harmaa hirsimökki kallion päällä.

Lomakylä sijaitsee Teijon Kansallispuiston vieressä, vain kävelymatkan päässä Mathildedalin kylän palveluista. Kaikki alueen harrastusmahdollisuudet löytyvät lähietäisyydeltä. Viihtyisät, kuuden hengen, täysin varustellut mökit sekä merenrantasauna ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Laituri, ranta, soutuveneet ja kaksi grillauspaikkaa ovat asukkaiden vapaassa käytössä.

Kiikunmäentie 28, 25660 Mathildedal