Ajankohtaista

Mathildedalin yritysten aukioloajat - Elokuu

Ravintoloistamme löydät herkulliset ruoka-annokset mm. lähituotetuista kausituotteista. Voit myös käydä korjaamassa luonnon satoa lukuisten luontopolkujen varrelta. Sieltä löytyvät niin kanttarellit kuin mustikat. Saatat myös törmätä villivadelmiin. 🫐

Luonto on Mathildedalissa kauneimmillaan ja aurinko lämmittää vielä kesäterassejamme. Lämpimästi tervetuloa kylään!

Mathildedalin heinäkuun aukioloajat

Huh, hellettä. Heinäkuu alkaa helteisissä merkeissä. Kuinka ihana onkaan lähteä pois kaupungista meren äärelle vaikka vain päiväksi. Irtautua omasta arjesta ja nauttia vilvoittavasta merituulesta ja ruukkikylämme tunnelmasta ja palveluista. Heinäkuussa kaikki palvelumme ovat avoinna. Myös Pokka pitää kesäteatterinäytöksiä on harvase ilta. Ja tietenkin uimarantamme ovat aina avoinna ja kutsuvat virkistäytymään niin pienempiä kuin suurempia vierailijoita. Ihanaa kesää kaikille, nähdään pian!

Merikontit elämysmajoitus Mathildedalissa

Kontit ovat jälleen saapuneet parantamaan viehättävän ruukkikylämme tarjontaa kesän ajaksi. Tällä kertaa kontteja on siellä täällä pitkin kylää. Lasten kanssa hauska leikki onkin yrittää bongata kaikki kylämme kontit. Vinkkinä kerrottakoon, että kaikki kontit eivät löydykään maan tasalta. 

 

Salon matkailun infokontti

Ensimmäisenä esitellään Salon kaupungin matkailun infokontti, joka löytyy kesä-elokuussa Mathildan Marinan ja vierasvenesataman vierestä. Kontista saat apua pulmatilanteisiin, tietoa lähimatkakohteista ja tietenkin Mathildedalin palveluista. Kontista löytyy kesälehtiä ja koko kaupungin kattava monipuolinen Salo-esite. Esitteitä voi tiedustella sisältä Marinasta kontin ollessa kiinni. Infopiste on avoinna joka päivä 10 - 16.00.

 

K-Market kontti

Matildan kylästä Teijon kyläkauppaan on matkaa n. 5 km, mikä ei autoilevalle ole matka eikä mikään. Mutta jos saavut kyläämme julkisilla tai veneellä, niin peruselintarvikkeiden tilaaminen valmiiksi K-Market Pahkavuoren konttiin alkaa tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta. Tuotteet kannattaa tilata ajoissa edellisenä päivänä, mutta viimeistään klo. 20.00. Tuotteet toimitetaan ma - pe klo.14 - 16. Kontti sijaitsee yläkylällä osoitteessa Hummeltie 2, Mathildedal. 

 

VINO'sti ravintolakontti

VINO`sti bistro on merikonteista rakennettu belgityylinen bistro, joka sijaitsee aivan Matildan kylän sydämessä yläkylällä. VINO´sti Crew suhtautuu suurella sydämellä ja intohimolla hyvään ruokaan ja juomaan. Nauti vaikkapa kontin simpukoita ja lasillinen raikasta Vinho Verdeä tai kuplivaa samppanjaa! VINO´sti bistrosta löytyy niin terassipaikkoja että sisäistumapaikkoja. Kesäinen bistromme avataan lounasaikaan ja se on auki iltaan saakka viikon jokaisena päivänä. Otetaan rennosti, ollaan koko kesä VINO´sti!"

 

Merikontti elämysmajoitus

Merikontti elämysmajoitus on rakennettu keskelle historiallista ruukkitehdasaluetta vanhan kokoonpanohallin katolle. Huoneissa on kaikki mukavuudet: 160 cm leveä parisänky, WC/suihku, seinän kokoinen avattava maisemaikkuna, lämmitys/viilennys. Hotellin aamupala sisältyy myös hintaan. Tutustu tähän erilaiseen, kutkuttavaan ja jopa jännittävään yöpymisvaihtoehtoon!

 

Jan Thai ravintolavaunu

JanThai tuo lähellesi thaimaalaisen ruoan. Ihanat makukombot, värit ja täyttävät annokset sekä Thailand Jungle juice-juomat saa nyt Mathildedalin Keskuspuistosta. Jan Thain ruoka kunnioittaa thaimaalaisen kotiruoan valmistusperinteitä sisältäen eri variaatioita paistetusta riisistä, nuudeleista ja lisukkeista kasviksista lihaan. Se maistuu koko perheelle, myös lapsille!

 

Kesäkuun aukioloajat Mathildedalissa

Kesäkuu ja kesän aukioloajat ovat täällä. 😎
Viimeisetkin kesäyritykset avaavat ovensa ja iltojen pidetessä myös aukioloajat laajenevat. Kesäkuun ohjelman ja tapahtumat löydät Tapahtumat-osiosta.

Myös Facebook -sivujemme tapahtumat osiosta löydät kylän ohjelmaa. Tapahtumat ja ohjelma päivittyvät koko ajan, joten kannattaa käydä katsomassa, mitä tapahtuu juuri silloin, kun olet tulossa viehättävään kyläämme. Tervetuloa viihtymään!

Ajankohtaista